Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τον Κρητικό

Παίκτης του τμήματος χειροσφαίρισης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα (23/12) και επισήμως ο διεθνής ίντερ Νίκος Κρητικός. Τι δήλωσε μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.

Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τον Κρητικό

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται στο εξής ο Νίκος Κρητικός.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Κρητικός

Το τμήμα χάντμπολ των «ερυθρολεύκων» με σημερινή (23/12) ανακοίνωσή του γνωστοποίησε επισήμως ότι ο 25χρονος διεθνής αριστερός ίντερ εντάχθηκε στις τάξεις του.

Για την ακρίβεια μάλιστα επανεντάχθηκε, καθώς ο Κρητικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό έπειτα από χρονικό διάστημα δυόμισι χρόνων, κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκε στην κυπριακή Ανόρθωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ του Ερασιτέχνη (olympiacossfp.gr) μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο γεννημένος στις 24/9/1996 Κρητικός ανέφερε τα παρακάτω:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού ύστερα από δυόμιση χρόνια απουσίας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα από καθημερινή σκληρή δουλειά θα φέρουμε χαρές και επιτυχίες ξανά πίσω στον σύλλογο».