Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ ενόψει των αγώνων με το Κόσοβο

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ ξεκινά την Κυριακή την προετοιμασία της ενόψει των δύο αγώνων που θα δώσει με αντίπαλο το Κόσοβο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023. Αναλυτικά η αποστολή της «γαλανόλευκης».

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ ενόψει των αγώνων με το Κόσοβο

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μάνος Λοΐζος» θα βρεθούν την προσεχή Κυριακή (26/12) οι διεθνείς αθλητές της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει των δύο αγώνων που θα δώσουν τον Γενάρη με αντίπαλο το Κόσοβο στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο στις 5 και στις 9 Ιανουαρίου.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, ενώ οι αθλητές που θα επιλεγούν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας από την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας κάλεσε τους αθλητές:

Μπουκοβίνας, Μυλωνάς, Καλόμοιρος, Ηλιόπουλος, Τζηράς, Αραμπατζής Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τερλέτσκι, Μπάγιος (ΟΣΦΠ), Μάλλιος (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μαρκατάτος (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα'86), Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Κρητικός (Ανόρθωση - Κύπρος), Παπαντωνόπουλος, Μπόσκος (Αντεμάρ Λεόν – Ισπανία).