Εθνική ομάδα χάντμπολ: Αναχώρησε για Βέλγιο

Το πρωί της Τρίτης (2/11) αναχώρησε για το Βέλγιο η αποστολή της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών.

Εθνική ομάδα χάντμπολ: Αναχώρησε για Βέλγιο

Την Τετάρτη (3/11, 21:15, EHF TV) η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα αντιμετωπίσει στην πόλη Χάσελτ το Βέλγιο στην πρεμιέρα των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (2/11), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα να υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με το Βέλγιο στους Μπόσκο, Λιάπη, Παπαντωνόπουλο που ενσωματώθηκαν, αλλά δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Νίκο Πασσιά (επαγγελματικοί λόγοι) και τον Χρύσανθο Τσαναξίδη, ο οποίος επέστρεψε τη Δευτέρα (1/11) από Ισπανία και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του αγώνα με Τουρκία (7/11, 17:00, Ηράκλειο Κρήτης).

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Παπαβασίλης, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Μάλλιος, Κανδύλας, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μιχαηλίδης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Ασβεστάς, Τζηράς, Αραμπατζής, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας, ο συνεργάτης του Γιώργος Μαστορογιάννης, η Διευθύντρια του γραφείο Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και ο φροντιστής Παύλος Καλαβάζης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε το Βέλγιο γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την διαδικασία του ομίλου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας έχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και μικρό χρόνο προετοιμασίας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε περισσότερο συμπαγής και οργανωμένοι σε σχέση με αυτούς. Ο όμιλος είναι ανοιχτός και οποιοδήποτε εκτός έδρας αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση, πολύ δε περισσότερο αν αυτό συμβεί στο πρώτο παιχνίδι που θα μας δώσει την ψυχολογία και την ώθηση που χρειαζόμαστε για την συνέχεια της διοργάνωσης».