Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Γιώργος Ζαραβίνας ανακοίνωσε τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας χάντμπολ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου (18:00- 20:00) στο ΟΑΚΑ αρχίζει το 1ο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής χάντμπολ ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 με αντιπάλους Βέλγιο (3/11) και Τουρκία (7/11).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας κάλεσε τους αθλητές: Κοτανίδης, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τερλέτσκι (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Τζωρτζίνης, Τριανταφυλλίδης (ΠΑΟΚ), Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Τόσκας (Δράμα 1986), Μωραϊτης, Κρητικός, Ασβεστάς, Τότος (Ανόρθωση- Κύπρος), Γουργούμης (Παρνασσός- Κύπρος).

Οι αθλητές που θα επιλεγούν από το τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσουν στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας από Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, όπου και θα ενσωματωθούν και οι αθλητές της ΑΕΚ: Μπουκοβίνας, Αραμπατζής, Τζηράς, Μυλωνάς, Παπαδιονυσίου, Ηλιόπουλος, Καλόμοιρος, καθώς και οι αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό: Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Τσαναξίδης (Νάβα- Ισπανία).