Ολυμπιακός – ΑΕΚ 18-18: Καρασαββίδης: «Στον Ολυμπιακό παίζεις για τη νίκη και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ΑΕΚ και στο τέλος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο ντέρμπι του χάντμπολ.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 18-18: Καρασαββίδης: «Στον Ολυμπιακό παίζεις για τη νίκη και το πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ήταν ένας ματς, που έχει μόνο μία λέξη για να το περιγράψω: οι παίκτες του Ολυμπιακού! Τα παιδιά ήταν πολύ παραπάνω από τακτικές, από ετοιμότητα, από οτιδήποτε. Υπερέβαλαν εαυτό. Η ομάδα, κατά τη γνώμη μου, είναι στο 70%, έχουμε και καινούργιους παίκτες και φαίνεται, ότι στην επίθεση ακόμα έχουμε... θέμα.

Διαβάστε Επίσης

Τρίτη και φαρμακερή!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 18-18: Ο Μπουκοβίνας κράτησε όρθιους τους «κιτρινόμαυρους»

Οι παίκτες, όμως, το ξεπέρασαν αυτό με έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό και έναν τερματοφύλακα κόντρα στον οποίο δεν βρήκαμε λύση σε πολλά σημεία του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να τρέξουμε περισσότερο, κάτι που δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν τρέξαμε. Μια ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μονταριστεί στην επίθεση. Υπάρχει ικανοποίηση, αλλά και πίκρα για το αποτέλεσμα. Το πιστεύαμε. Είμαστε στον Ολυμπιακό, η εμφάνιση έρχεται δεύτερη. Στον Ολυμπιακό παίζεις για να κερδίσεις και παίζεις για το πρωτάθλημα».

Ο φοβερός Βύρωνας Παπαδόπουλος σημείωσε: «Ήταν ένα ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Σήμερα δείξαμε, πραγματικά, ότι πρώτα από όλα είμαστε μια οικογένεια και παλεύουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος, αλλά και ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας. Σήμερα, σε ένα ματς που κάναμε αρκετά λάθη, βγάλαμε πάρα πολύ ψυχή, βγάλαμε και πολύ καλά τακτικά διαστήματα και φτάσαμε στο σημείο να χάσουμε στην τελευταία φάση το παιχνίδι. Μόνο περηφάνια για αυτούς του μάγκες που έχω για συμπαίκτες! Το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, πολλή προσοχή στο επόμενο ματς στο Άργος και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, η οποία είναι άξια αντίπαλος».