Καρασαββίδης: «Θέλουμε να φέρουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Χάντμπολ, Γιώργος Καρασαββίδης, μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν.

Καρασαββίδης: «Θέλουμε να φέρουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα στην Handball Premier κι έχει πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Καρασαββίδης, μίλησε τόσο για την ανανέωση συνεργασίας με την Winmasters, όσο και για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Οι Πειραιώτες είναι μία νέα ομάδα, που έκανε πολλές προσθήκες και ο Καρασαββίδης έχει ως πρώτο στόχο να «στρώσει» την ομάδα κι εν συνεχεία να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, δήλωσε πως οι αθλητές δεν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα χωρίς την παρουσία των φιλάθλων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Καρασαββίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την Winmasters για τρίτη χρονιά. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

«Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο σωματείο κι αυτές οι συνεργασίες τέτοιου μεγέθους τον βοηθούν να διατηρήσει όλα τα τμήματα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ειδικά για εμάς, που είχαμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, είναι μια από τις συνεργασίες που βοήθησαν να σταθούμε ξανά πολύ δυνατά στα πόδια μας».

Η αγωνιστική χρονιά έχει αρχίσει. Οι στόχοι σας ποιοι είναι;

«Ο πρώτος και βασικός στόχος, επειδή η ομάδα είναι καινούργια, είναι να στήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα παλεύει σε κάθε αγώνα και θα τρέχει πάρα πολύ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και προς το τέλος της χρονιάς, να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε, ανάλογα με το πόση ποιότητα θα καταφέρουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας».

Είστε ένα καινούργιο σύνολο. Προσωπικός σας στόχος για εφέτος, είναι το πρωτάθλημα ή προτιμάτε να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια;

«Το σημαντικότερο είναι να στήσουμε πρώτα την ομάδα. Εχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, έχουν μπει αρχές, τα παιδιά έχουν πάρα πολλή όρεξη. Αρχίζουν παράλληλα και βγαίνουν ηγετικές προσωπικότητες μπροστά. Μοιράζονται οι ρόλοι. Όταν έλθει η ώρα θα μιλήσουμε για στόχους. Δεν είναι μακριά και δεν αγωνιώ καθόλου».

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Ήταν πολύ μεγάλη χαρά που είχαμε τον κόσμο στο γήπεδο μας. Δεν μπορούν οι αθλητές να παίζουν χωρίς κόσμο και να δίνουν το 100% της έντασης και του πάθους, χωρίς κόσμο. Θέλουμε να τους ξανακερδίσουμε και να φέρουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Να κάνουμε μια σκληρή έδρα και να τους κάνουμε χαρούμενους».