Ολυμπιακός: Φέρνει στην Ελλάδα τον Ουκρανό ίντερ Βλάντισλαβ Οστρούσχο

Ο Βλάντισλαβ Οστρούσχο είναι ο αντικαταστάτης του Βούκασιν Ρακότσιγια, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Φέρνει στην Ελλάδα τον Ουκρανό ίντερ Βλάντισλαβ Οστρούσχο

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός κινήθηκε μεθοδικά και βρήκε τον αντικαταστάτη του Βούκασιν Ρακότσιγια, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Σέρβος αριστερός ίντερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης ως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αναζήτησαν παίκτη για τη θέση του αριστερού ίντερ και έδωσαν τα χέρια με τον Ουκρανό Βλάντισλαβ Οστρούσχο.

Ο Βλάντισλαβ Οστρούσχο έμπειρος Ουκρανός αριστερός ίντερ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχει ύψος 2.02 μέτρα.

Έχει περάσει στην καριέρα του από Ρουμανία, Λευκορωσία, Ελβετία, Βόρεια Μακεδονία, Ρωσία, Ουγγαρία, Πολωνία, Κατάρ, αλλά και την Ισπανία. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα εντός συνόρων και άλλα 4 στη Λευκορωσία, όπως και το Σούπερ Καπ σε Ρουμανία και Ελβετία.

Ένας αριστερός ίντερ, έμπειρος με παραστάσεις, ο οποίος και αναμένεται να βοηθήσει αφού καταφέρει να προσαρμοστεί στη χώρα μας και στην ομάδα του Ολυμπιακού αφού δεν έχει λάβει μέρος στην προετοιμασία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού τα βρήκε με τον Ουκρανό και αυτός αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.