Το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα των φιλικών για την ομάδα χάντμπολ έκανε γνωστό ο Ολυμπιακός που συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Τρίτη (7/9) στις 19.30 παίζει με τον Ιωνικό Ν. Φ. ενώ μέσα στην εβδομάδα θα δώσει συνολικά τέσσερα ματς προετοιμασίας. 

Το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την εβδομάδα που ξεκίνησε το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών, προγραμμάτισε τέσσερα φιλικά εκ των οποίων τα τρία θα πραγματοποιηθούν στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. O τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των αθλητών του και να προβεί σε χρήσιμες δοκιμές, ενόψει της νέας σεζόν.

Για αυτό άλλωστε και μέσα στην εβδομάδα θα δώσει τέσσερα ματς προετοιμασίας. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη με αντίπαλο τον Ιωνικό Ν. Φ (εντός) και θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας. Την Παρασκευή θα αναμετρηθεί εκτός έδτας με τον Δούκα και ο κύκλος των φιλικών για αυτή την εβδομάδα θα κλείσει το Σάββατο με τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παρνασσό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών για την ομάδα του Ολυμπιακού στ χάντμπολ ανδρών:

Τρίτη (7/9)

Ολυμπιακός-Ιωνικός Ν. Φιλαδέφειας (19:30)

Τετάρτη (8/9)

Ολυμπιακός-Άρης Νίκαιας (19:30)

Παρασκευή (10/9)

ΑΣΕ Δούκα-Ολυμπιακός (19:00)

Σάββατο (11/9)

Ολυμπιακός-Παρνασσός (14:30)