Ολυμπιακός: Πήρε τον Παπαβασίλη από τον ΠΑΟΚ

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Γιώργος Παπαβασίλης. Ο 21χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ έπαιζε στον ΠΑΟΚ την τελευταία διετία. 

Ολυμπιακός: Πήρε τον Παπαβασίλη από τον ΠΑΟΚ

Ο 21χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ, Γιώργος Παπαβασίλης, ο οποίος έπαιζε στον ΠΑΟΚ, έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό. Ο Παπαβασίλης ήταν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια ενώ πριν αγωνιστεί στους «ασπρόμαυρους» είχε παίξει και τρεις αγωνιστικές περιόδους στη ΧΑΝΘ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαβασίλη. Ο 21χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ (ημ. γέννησης 31/7/2000), υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρονο άσο Γιώργο Παπαβασίλη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Παπαβασίλης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής για την μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού:

«Είμαι χαρούμενος που από τη νέα σεζόν θα ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Τον σύλλογο που η ιστορία του είναι συνυφασμένη με κορυφές και τίτλους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του που μου έδειξαν την πίστη τους και υπόσχομαι να ανταποκριθώ και να τους δικαιώσω».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

2016-2019: ΧΑΝΘ

2019-2021: ΠΑΟΚ