Δούκας: Απέκτησε τον Γιόσμου

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Γιόσμου. 

Δούκας: Απέκτησε τον Γιόσμου

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δούκα υπέγραψε ο Σωτήρης Γιόσμου για τον επόμενο ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Γιόσμου (09/10//1990, 1.79μ), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους «μπλε».

Το φετινό «φλερτ» ανάμεσα στις δυο πλευρές κατέληξε φέτος σε συμφωνία και έτσι ο Κωστής Μπούνας έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό «χαρτί» καθώς ο 30χρονος πίβοτ είναι ένας έμπειρος παίκτης με θητεία σε στις ανταγωνιστικές ομάδες της Ηandball Premier.

Ο Σωτήρης Γιόσμου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας και το καλοκαίρι του 2016 κατηφόρισε στο Άργος για λογαριασμό του Διομήδη, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε στον ΠΑΟΚ ενώ ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στην Αθήνα για την ΑΕΚ. Την περσινή «ιδιαίτερη» χρονιά έπαιξε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας για να καταλήξει το φετινό καλοκαίρι στον ΑΣΕΔ».

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο έμπειρος πιβοτ δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων: «Ο Δούκας κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο επενδύοντας σε διάφορους τομείς μεθοδεύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ επιλογή αυτής της φιλοσοφίας και θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση και την επίτευξη των στόχων. Πιστεύω ότι η ομάδα του Δούκα είναι η καλύτερη επιλογή για μένα με σκοπό να επιστρέψω σε υψηλούς ρυθμούς προπόνησης και να φτάσω σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δυνατότητες τις οποίες στερήθηκα λόγω των συνεχόμενων περιορισμών στον αθλητισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου. Το να δουλεύω σε ένα περιβάλλον με εργατικούς ανθρώπους για εμένα είναι σημαντικό οπότε και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω τη νέα σεζόν η παρουσία μας στα γήπεδα να είναι αδιάλειπτη χωρίς παύσεις».