Αερωπός Έδεσσας: Νέος προπονητής ο Ταρινίδης

Ο Αερωπός Έδεσσας ανακοίνωσε για τη θέση του προπονητή τον Αλέξανδρο Ταρινίδη

Αερωπός Έδεσσας: Νέος προπονητής ο Ταρινίδης

Νέα σελίδα γύρισε ο Αερωπός Έδεσσας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Ταρινίδη για τη θέση του προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2012 στις ακαδημίες του ΓΑΣ Καματερού ενώ το 2015 ήταν στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ που κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Α1 ανδρών. Η επόμενη συνεργασία του ήταν με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στην Α1 Γυναικών (2016-2020).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογής του νέου Δ.Σ του Ιστορικού σωματείου της πόλης μας που διενεργήθηκε προ λίγων εβδομάδων, έγινε και το πρώτο βήμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νέο τεχνικό της ομάδας μας Αλέξανδρο Ταρινίδη.

Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Δούκας, η Ξάνθη, τα Βριλήσσια. Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε το 2012 στις ακαδημίες του ΓΑΣ Καματερού ενώ το 2015 ήταν στο τεχνικό team του ΠΑΟΚ που κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Α1 ανδρών. Η επόμενη συνεργασία του σταθμός ήταν με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στην Α1 Γυναικών (2016-2020).

Επίσης έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Νεανίδων-Γυναικών και την περσινή χρόνια ήταν αμέσως συνεργάτης του Γιάννη Πηλαλίδη στον Αερωπό Έδεσσας. Ένας τεχνικός με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και όρεξη για δουλειά!»