Αρχίζουν οι τελικοί του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών ΠΑΟΚ - Βέροια 2017

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα γίνει σήμερα (23/6) το απόγευμα ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Βέροιας 2017.

Αρχίζουν οι τελικοί του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών ΠΑΟΚ - Βέροια 2017

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 κατηγορία των γυναικών στο χάντμπολ.

Και αυτό γιατί σήμερα (23/6) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια 2017.

Ο αγώνας θα γίνει στις 18:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα τηςΘεσσαλονίκης και θα μεταδοθεί απευθείας από το EΡΤFLIX, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Νάσκος και Χαρίτσος με παρατηρητή τον Σαμαρά.

Ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες και το πλεονέκτημα της έδρας ανήκει στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έχει στόχο το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ και τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας ετοιμάζεται για την παρθενική εμφάνισή της σε τελικό πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ από τη Βέροια θα λείψει η άτυχη βασική τερματοφύλακας, Βραζιλιάνα Μπρούντα Ντε Ολιβέιρα, η οποία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας ενόψει του αγώνα: «Επιτέλους ήρθε η ώρα του πρώτου τελικού. Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ μετά από μία δύσκολη και περίεργη σεζόν. Το πρώτο ματς, ειδικά όταν ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες, είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Θέλουμε να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Το νταμπλ πέρα από στόχο αποτελεί ισχυρό κίνητρο για εμάς».

Με τη σειρά του ο προπονητής της Βέροιας 2017, Τεό Παυλίδης, είπε στο σάιτ της ΟΧΕ: «Προετοιμαζόμαστε εδώ και μέρες για αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά λόγω των συγκυριών, μας δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία μας στον τελικό. Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά μέσα από τη δουλειά που έχουμε κάνει θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτείται ώστε να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

* Πριν από την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διοικητικού ηγέτη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 38 ετών.