Ολυμπιακός: Κράτησε και τον Κουκουλά

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού παραμένει και ο Αλέξανδρος Κουκουλάς, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του «ερυθρόλευκου» τμήματος να συμπορευτούν την επόμενη χρονιά.

Ολυμπιακός: Κράτησε και τον Κουκουλά

Οι ανανεώσεις παικτών του ανδρικού τμήματος χειροσφαίρισης του Ολυμπιακού συνεχίζονται, καθώς και ο Αλέξανδρος Κουκουλάς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Μιχαηλίδης

Η συμφωνία παραμονής του Κουκουλά είναι η τέταρτη (!) σημερινή (7/6) με αθλητή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία ενδυναμώνεται ώστε να επιστρέψει δριμύτερη στη δράση. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί νωρίτερα μέσα στη μέρα οι Μιχαηλίδης, Τερλέτσκι και Δεληχρήστος.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και ο Τερλέτσκι

Η σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος αναφέρει τα παρακάτω:

Ολυμπιακός: Παραμένει και ο Δεληχρήστος

«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κουκουλά. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου μας».

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στο λιμάνι ο Κουκουλάς παραχώρησε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (olympiacossfp.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με γεμάτα γήπεδα, υγεία και χωρίς τραυματισμούς».