ΑΕΚ-Ίνσταντς: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για τον συνωστισμό

Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ προανάκριση διενεργεί και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

ΑΕΚ-Ίνσταντς: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για τον συνωστισμό

Οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού στις εξέδρες του κλειστού της Χαλκίδας στον δεύτερο τελικό μεταξύ της ΑΕΚ και της Ίσταντς προκάλεσαν την επέμβαση της δικαιοσύνης.

Στις κερκίδες αλλά και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν πάνω από 1000 οπαδοί της «Ένωσης» παραβιάζοντας κατάφωρα τα μέτρα κατά της πανδημίας. Και μάλιστα υπό την ανοχή της τοπικής αστυνομίας.

Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν λίγες μέρες μετά το απίστευτο και… επίσημο κορονο-πάρτι στο γήπεδο για την κατάκτηση του τίτλου των από τους εκατοντάδες συνωστισμένους οπαδούς, υπήρξε και συνέχεια στην υπόθεση, καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ προανάκριση διενεργεί και το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

Ακόμη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας διεξάγει έρευνα για τις παραλείψεις της γενικής διεύθυνσης Εύβοιας αναφορικά με τον τελικό του χάντμπολ.

Άλλωστε ήταν εμφανής η αδυναμία των αστυνομικών δυνάμεων να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσα και έξω από το κλειστό της Χαλκίδας και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.