Μπιέλοβαρ - ΠΑΟΚ 24-30: Πέρασε στα προημιτελικά του EHF European Cup

Η ομάδα χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ νίκησε τη Μπιέλοβαρ με 30-24 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EHF European Cup.

Μπιέλοβαρ - ΠΑΟΚ 24-30: Πέρασε στα προημιτελικά του EHF European Cup

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς τη Mπιέλοβαρ με 24-30 και πήρε μια ιστορική πρόκριση για την προημιτελική φάση του EHF European Cup.

ΠΑΟΚ - Μπιέλοβαρ 28-21: Προβάδισμα πρόκρισης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε μεστή εμφάνιση και μετέτρεψε την δεύτερη αναμέτρηση σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ, ερχόμενος με την ψυχολογία στα ύψη, πήρε το προβάδισμα με 4-6 και εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα της κροατικής ομάδας.

Στο δεύτερο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκλεισε υποδειγματικά την άμυνά του και έτρεξε στον χώρο όποτε του δόθηκε η ευκαιρία με αποτέλεσμα να αυξήσει την διαφορά στα πέντε τέρματα και δώδεκα συνολικά, 9-14.

Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα ανεβάζοντας την διαφορά στα 9 τέρματα και 16 συνολικά, 14-23. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Δημήτρης Πελεκίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει το παιχνίδι, 24-30.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έγραψαν έτσι ιστορία την φετινή αγωνιστική περιόδου, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου την πρόκριση για τους «8» του EHF European Cup.

Μπιέλοβαρ - ΠΑΟΚ: 24-30

ΠΑΟΚ : Γκάτζιου 8, Σεβδίλη 1, Παναγιωτίδου 3, Στογιάνοβιτς 4, Χατζηπαρασίδου 5, Μεντεσίδου, Σαμολαδά, Νίκολιτς, Γιοβάνοφσκα 8, Τσικνάκη, Καραχαρίση, Μπατζαρακούδη, Μπελέσκα, Κουκμίση 1, Καγιούμοβα.