Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Καραμπουρνιώτη η Ανόρθωση

Στην Ανόρθωση θα αγωνιστεί ο πίβοτ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Καραμπουρνιώτη η Ανόρθωση

Η αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από την επανέναρξη της Handball Premier αναγκάζει αρκετούς αθλητές να εξετάζουν την αποχώρηση τους από το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Στον Παρνασσό Στροβόλου ο Πασσιάς

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση γνωστοποίησε την απόκτηση του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στην Ανόρθωση και επίσημα ο Κανδύλας

Ο ίδιος με μήνυμα του ευχαρίστησε την ομάδα του Πειραιά, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα την ίδια στιγμή που η φετινή χρονιά στη χώρα μας έχει μπει στον «πάγο».

ΟΧΕ: Ανοιχτή επιστολή προς τα σωματεία

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν ωθήσει πολλούς αθλητές, όπως και εμένα, στην δύσκολη απόφαση μιας μεταγραφής στο εξωτερικό.

Η ελληνική πολιτεία μας παρόπλισε και άφησε το άθλημα μας σε δεύτερη μοίρα. Εγώ και όλοι οι συναθλητές μου έχουμε καταπονηθεί ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την αθλητική μας ταυτότητα.
Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα/οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατανόηση και την συγκατάθεση του στην απόφαση μου να συνεχίσω την χρονιά στην Κύπρο.

Στη συνέχεια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος εύχομαι εις το επανιδείν.

Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά.»