Εθνική: Συνάντησε χιόνια στη Σερβία

Στη Σερβία κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες έφτασε η Εθνική ομάδα χάντμπολ για τα προκριματικά του Euro 2022.

Εθνική: Συνάντησε χιόνια στη Σερβία

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Εθνική ομάδα χάντμπολ προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Σερβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2022.

Η «γαλανόλευκη» συνάντησε χιόνια στην πρωτεύουσα της Σερβίας από την οποία αναχώρησε οδικώς με προορισμό το Ζρένιανιν, εκεί όπου θα γίνει την Τετάρτη (13/1, 18:00) ο αγώνας.

Στην αποστολή μετέχουν –ως αρχηγός και υπεύθυνος covid- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Kώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, οι φυσικοθεραπευτές Απόστολος Σκούρας, Παύλος Καλαβάζης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης επέλεξε για την αναμέτρηση την παρακάτω 16αδα: Μυλωνάς, Δομπρής, Καλόμοιρος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος(ΑΕΚ), Τσίλης, Κανδύλας, Πασσιάς, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Κοτανίδης (Ανόρθωση- Κύπρος), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία).

Στο Βελιγράδι έφτασε στις 06:30 (07:30 Ελλάδας) η αποστολή της Εθνικής Ανδρών όπου συναντησε χιόνι και θερμοκρασία - 1...

Δημοσιεύτηκε από Hellenic Handball Federation - ΟΧΕ στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021