Ετοιμάζεται για Σερβία η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών

Την Κυριακή (10/1) θα γίνει γνωστή η 16άδα που θα αποτελέσει την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία θα ταξιδέψει στη Σερβία για τον αγώνα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών 2022.

Ετοιμάζεται για Σερβία η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την επικείμενη εκτός έδρας συνάντηση με τη Σερβία για τα προκριματικά του Εuro 2022.

Η «γαλανόλευκη» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (10/1) την τελευταία προπόνησή της και την επομένη (Δευτέρα 11/1) τα ξημερώματα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Ζρένιανιν, όπου την ερχόμενη Τετάρτη (13/1) στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Σερβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται 18 αθλητές και μετά την τελευταία προπόνηση θα οριστικοποιηθεί η τελική 16άδα που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Οι δεκαοκτώ διεθνείς παίκτες είναι οι εξής: Μυλωνάς, Δομπρής, Καλόμοιρος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος (ΑΕΚ), Τσίλης, Κανδύλας, Πασσιάς, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Μπουκοβίνας (Ες Λουξεμβούργου), Κοτανίδης (Ανόρθωση Κύπρου), Μάλλιος (Μπέσα Κοσόβου), Ευαγγελίδης (Σβερίν Γερμανίας).

Στην αποστολή μετέχουν -ως αρχηγός και υπεύθυνος Covid- το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Kώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, οι φυσιοθεραπευτές Απόστολος Σκούρας, Παύλος Καλαβάζης και ο διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.