Πέτρος Κανδύλας: Ο Ολυμπιακός έδωσε το ΟΚ και πάει Κύπρο

Στην Κύπρο και την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέτρος Κανδύλας. Ο Ολυμπιακός έδωσε το ΟΚ και ο πλέι μέικερ των Πειραιωτών ετοιμάζει βαλίτσες, από τη στιγμή που στη χώρα μας τα πάντα είναι στον...αέρα. 

Πέτρος Κανδύλας: Ο Ολυμπιακός έδωσε το ΟΚ και πάει Κύπρο

Η κατάσταση στη χώρα μας και το αβέβαιο μέλλον των πρωταθλημάτων, οδηγεί εκτός συνόρων έναν ακόμη αθλητή. Ο λόγος για τον Πέτρο Κανδύλα του Ολυμπιακού.

Ο πλέι μέικερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους μήνες στην Ανόρθωση, που είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Κανδύλας μίλησε με τη διοίκηση, ενημέρωσε για την πρόταση και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε το ΟΚ στον παίκτη προκειμένου εκείνος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Μάλιστα μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και το μεγάλο λιμάνι, αφού ήδη έχει ξεκινήσει συζήτηση με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κανδύλας εξήγησε στη διοίκηση πως η όλη κατάσταση στη χώρα και η αβεβαιότητα που υπάρχει, τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Φυσικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συναίνεσε και δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, ο οποίος έχει προσφέρει στον Σύλλογο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν και τη συμμετοχή του στο Κυπριακό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».