Χάντμπολ: Οι κλήσεις του Γιάννη Αρβανίτη για τον αγώνα με τη Σερβία

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε 21 αθλητές για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει της αναμέτρησης με την Σερβία (13/1) για τα προκριματικά του EURO 2022.

Χάντμπολ: Οι κλήσεις του Γιάννη Αρβανίτη για τον αγώνα με τη Σερβία

H προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο ΟΑΚΑ, ενώ μια ημέρα νωρίτερα (Κυριακή), όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ομάδα θα υποβληθούν σε τεστ covid-19 στην Ευρωκλινική, ιατρικό υποστηρικτή της Ομοσπονδίας και των Εθνικών μας ομάδων.

Οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Τζηράς, Αραμπατζής, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Καλόμοιρος (ΑΕΚ), Τερλέτσκι, Τσίλης, Κανδύλας, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης, Πασσιάς (Oλυμπιακός), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Καρακεχαγιάς (ΑΣΕ Δούκα), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Κοτανίδης (Ανόρθωση- Κύπρος) Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία).

Στις 30 Οκτωβρίου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις του Νοεμβρίου για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2022 – στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ανδρών – λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του Covid-19.

Τις τελευταίες ημέρες η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ είχε συνεργασία με τις Εθνικές ομοσπονδίες- μέλη της, αναφορικά με έναν νέο προγραμματισμό για την προκριματική φάση.

Το νέο πρόγραμμα του ομίλου:

13/1 Σερβία-Ελλάδα

9-10/3 Γαλλία-Βέλγιο

27/4 Ελλάδα-Γαλλία

29/4 Ελλάδα-Σερβία

29/4 Βέλγιο-Γαλλία

2/5 Γαλλία-Ελλάδα