European Cup: «Καθάρισε» την πρόκριση η ΑΕΚ, 37-19 την Πρίστινα

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ νίκησε την Πρίστινα με 37-19 στην πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του European Cup ανδρών.

European Cup: «Καθάρισε» την πρόκριση η ΑΕΚ, 37-19 την Πρίστινα

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ εξασφάλισε κατ΄ουσίαν από σήμερα την πρόκριση στους «16» του European Cup ανδρών, καθώς επιβλήθηκε 37-19 (ημίχρονο 18-11) της Πρίστινα στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Η Ένωση χρειάστηκε περίπου ένα δεκάλεπτο για να «ξεσκουριάσει» από την αγωνιστική απραξία δύο μηνών, αλλά στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλλει την ανωτερότητά της απέναντι στην ομάδα από το Κόσοβο και να φτάσει στη νίκη, και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας.

Η ρεβάνς θα γίνει αύριο (20/12, 19:00), ξανά στο «Γ. Κασσιμάτης», με τον «Δικέφαλο» να καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16».

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 6, Τζηράς 7, Δομπρής, Λέμος 4, Νικολαΐδης 1, Ρέινα 1, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Πλάθα, Φλορίδο 4, Παπαδιονυσίου 3, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 1, Μπουνέτα 2, Κεδέρης 7
ΠΡΙΣΤΙΝΑ (Καμπάσι): Μπεκιράι, Ραμαντάνι 2, Ντουγκόλι, Κουλέτα, Αμπάζι 1, Μπαϊκινόφτσι 1, Γκιούκα, Σαμπάνι, Κούρι, Σούλα 3, Αντέμι, Αγκούσι, Κιούνι, Μπεσίρι 6, Βισόκα, Μουσταφά 6