Καρασαββίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού έκανε ο Γιώργος Καρασαββίδης

Καρασαββίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Γιώργος Καρασαββίδης καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ, αντικαθιστώντας τον Νέναντ Κλιάιτς.

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Κλιάιτς, αναλαμβάνει ο Καρασαββίδης

Ο Έλληνας προπονητής είχε διατελέσει β’ προπονητής στους Πειραιώτες τις αγωνιστικές σεζόν των δύο διαδοχικών νταμπλ (2017-2018, 2018-2019) ενώ είχε αναλάβει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Ολυμπιακού, ανέφερε τα εξής: «Αρχικά, να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Η γνωριμία μου με την πλειοψηφία των παιδιών θα μας επιτρέψει να μην χάσουμε χρόνο, μέχρι να βρούμε χημεία. Θέλουμε να δώσουμε βάρος σε Έλληνες παίκτες και μάλιστα νέους. Οργανωτικά, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία στο χτίσιμο της ομάδας. Μεγάλος στόχος είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο της ομάδας πάλι κοντά στο χάντμπολ όταν θα υπάρξει η δυνατότητα. Έχουμε πολλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν δίψα να τα δώσουν όλα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο της ΑΕΣΧ Πυλαίας για την ιδανική συνεργασία μας και την κατανόησή τους στη μετακίνηση μου. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας