ΑΕΚ: Στο «Γ. Κασιμάτης» και οι δύο αγώνες με την Πρίστινα

Με ανακοίνωση της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ενημέρωσε πως και οι δύο αγώνες με την Πρίστινα για το EHF European Cup θα διεξαχθούν στο «Γ. Κασιμάτης». 

ΑΕΚ: Στο «Γ. Κασιμάτης» και οι δύο αγώνες με την Πρίστινα

Την Πρίστινα θα βρει στο δρόμο της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για τον τρίτο γύρο του EHF European Cup. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα από το Κόσοβο καθώς δεν αποτελεί φόβητρο για τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια.

Με Πρίστινα η ΑΕΚ στο EHF European Cup

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ ενημέρωσε πως οι δύο αναμέτρησες με την Πρίστινα να διεξαχθούν στο «Γ. Κασιμάτης», έπειτα και από την έγκριση των Κοσοβάρων. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την HK Prishtina ώστε και οι δύο αγώνες του 3ου Γύρου του EHF European Cup να διεξαχθούν στην Αθήνα.

Το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του “Δικεφάλου” περνά από την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στους “16” της διοργάνωσης. Οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν αμφότερες στις 17:00».

Πριν λίγες ημέρες ο Δημητρούλιας είχε αναφερθεί στην αντίπαλο της ομάδας του δηλώνοντας: «Σίγουρα είναι μία βατή κλήρωση για εμάς. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν δε θέλαμε να κληρωθούμε με μία ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το τρόπαιο, όπως και εμείς. Μία τέτοια κλήρωση θα μας έβρισκε όχι τόσο έτοιμους όσο θα επιθυμούσαμε.

Η ΚΗ Prishtina είναι μία μαχητική ομάδα που αποτελείται από Κοσοβάρους. Στη χώρα αγωνίζεται και ο διεθνής Χάρης Μάλλιος, στο αντίπαλο δέος της KH Prishtina.

Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί του ζευγαριού. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup».