Εθνική Χάντμπολ: Νέα κρούσματα κορονοϊού με τους Νικολαΐδη και Καλόμοιρο

Μετά τον Χαράλαμπο Δομπρή ανιχνεύθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι διεθνείς της ομάδας χάντμπολ Παναγιώτης Νικολαϊδης και Γιάννης Καλόμοιρος.

Εθνική Χάντμπολ: Νέα κρούσματα κορονοϊού με τους Νικολαΐδη και Καλόμοιρο

Αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Εθνική ομάδα χάντμπολ, καθώς μετά τον Χαράλαμπο Δομπρή ανιχνεύθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαΐδης και Γιάννης Καλόμοιρος.

Θετικός έχει βρεθεί και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Κώστας Γκαντής. Εξαιτίας των κρουσμάτων αυτών αναβλήθηκαν και οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2020 με τη Γαλλία και τη Σερβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι οι διεθνείς αθλητές της Εθνικής Ανδρών υποβλήθηκαν χθες σε νέα τεστ covid-19.

Από τα δείγματα προέκυψαν δύο θετικά που ανήκουν στους αθλητές της ΑΕΚ, Παναγιώτη Νικολαΐδη και Γιάννη Καλόμοιρο, δηλαδή επαφές του πρώτου θετικού κρούσματος (Χαράλαμπος Δομπρής) που είχε προκύψει την περασμένη Τρίτη.

Οι αθλητές τέθηκαν σε περιορισμό και αποχή από προπονήσεις και αγώνες, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ΓΓΑ- ΕΟΔΥ. Η Ομοσπονδία εύχεται περαστικά στους διεθνείς αθλητές και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας