Εθνική: Ανακοινώθηκε η αποστολή για τα διεθνή φιλικά

Την αποστολή που θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών χάντμπολ ενόψει των προκριματικών του EURO 2022 ανακοίνωσε ο Γιάννης Αρβανίτης. 

Εθνική: Ανακοινώθηκε η αποστολή για τα διεθνή φιλικά

Την Τρίτη (27/10) και ώρα 17:00 στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών χάντμπολ ενόψει των προκριματικών του EURO 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:00) θα αντιμετωπίσει στο Ζρένιανιν την Σερβία, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (16:00 - ΕΡΤ SPORTS ΗD) θα υποδεχθεί την Γαλλία στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε τους παρακάτω 22 αθλητές:
Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου, Τζηράς (ΑΕΚ), Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Καρακεχαγιάς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Χουρσουντιάν, Bλάχος (Άρης Νίκαιας), Παπάζογλου (Δράμα), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Ηλιόπουλος (Μπάγερ Ντορμάγκεν- Γερμανία).

Από τους 22 αθλητές που κλήθηκαν οι 16 θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Κάιρο το διάστημα 29/10-1/11 για διεθνή φιλικά με την πρωταθλήτρια Αφρικής και διοργανώτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021, Αίγυπτο.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με το σωματείο του, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι στις (2/11).