Το fair play της χρονιάς από τον Τσιλιμπάρη (vid)

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του fosonline.gr την αποθέωση που γνωρίζει η ομάδα του Πειραιά και τη φοβερή αντίδραση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Το fair play της χρονιάς από τον Τσιλιμπάρη (vid)

Μία επική ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο χάντμπολ. Οι Πειραιώτες είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0 από την ΑΕΚ στις νίκες και κατάφεραν να τα φέρουν όλα τούμπα και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Το fosonline.gr βρέθηκε στο Ρέντη στον πέμπτο και πολύ σημαντικό τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη».

Παρά τη μεγάλη χαρά και το αποθεωτικό κλίμα που υπήρχε εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης. Ο πορτιέρο των Πειραιωτών τη στιγμή που η ομάδα του αποθεωνόταν από τον κόσμο έκανε νόημα στους συμπαίκτες του να κατευθυνθούν προς τους παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να τους συγχαρούν για την προσπάθεια τους.

Μία κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει την πραγματική πλευρά του αθλητισμού και αποθεώνει το fair play. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε το μυαλό εκείνη τη στιγμή να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους του.