Κλιάιτς: «To αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα»

Με δηλώσεις του ο Νέναντ Κλιάιτς τόνισε πως η ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περιθώρια βελτίωσης. 

Κλιάιτς: «To αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 31-22 στην πρεμιέρα της Handball Premier.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 31-22: Πλήρωσε το κακό του ημίχρονο (highlights)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Νέναντ Κλιάιτς σχολίασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης δηλώνοντας: «To αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα μεταξύ των δυο ομάδων. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, ενώ από την ΑΕΚ, αυτό που είδαμε σήμερα ήταν το παιχνίδι της. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αφού μέχρι στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε φιλικά. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε την ΑΕΚ στους επόμενους αγώνες που θα αντιμετωπίσουμε, γιατί επαναλαμβάνω ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα των δυο ομάδων».

Από την πλευρά του ο Βύρωνας Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Σήμερα πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα με το οποίο δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ανοίξει τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε για 15-20 λεπτά σαν ομάδα, κερδίσαμε μπάλες και είχαμε ορισμένα σουτ με τα οποία θα μπορούσαμε να μειώσουμε τη διαφορά και ενδεχομένως να κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Στην αρχή μας επηρέασε και ο τραυματισμός του Μάρκο (σ. Κόμπετιτς), ο οποίος έσφιξε τα δόντια και έπαιξε και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μπήκε στο κλίμα της ομάδας. Είναι ένας κομβικός παίκτης για εμάς στην οργάνωση της επίθεσης. Από κει και πέρα ενόψει της συνέχειας κρατάμε ορισμένα καλά στοιχεία στο β’ ημίχρονο, το πάθος και την ψυχή που έβγαλε η ομάδα και την καλή άμυνα. Έτσι πρέπει να παίζουμε πάντα και δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία. Εννοείται ότι είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα και σαν Ολυμπιακός δεν συμβιβαζόμαστε με 15-20 λεπτά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια».