Στη Θεσσαλονίκη τελικά η ΓΣ της ΟΧΕ και όχι στη Βέροια λόγω των περιοριστικών μέτρων

Άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας και θα γίνει στη Θεσσαλονίκη αντί στη Βέροια. Ο λόγος είναι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ημαθία.

Στη Θεσσαλονίκη τελικά η ΓΣ της ΟΧΕ και όχι στη Βέροια λόγω των περιοριστικών μέτρων

Η πρόσφατη επιβολή των ειδικών περιοριστικών υγειονομικών μέτρων στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας οδήγησε την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην απόφαση να μεταφέρει την έδρα της γενικής συνέλευσης από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας 3.

Ως εκ τούτου η ειδική εκδήλωση στη μνήμη του Χρήστου Καψάλη αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας σε νέα ημερομηνία, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η τακτική ΓΣ της ΟΧΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν οι αντιπρόσωποι των σωματείων-μελών της ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή προεδρείου

2. Διοικητικός - οικονομικός - ταμειακός απολογισμός από 1/1/2019 έως 31/12/2019, ισολογισμός από 1/1/2019 έως 31/12/2019, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση αυτών

3. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2021

4. Τροποποίηση κανονισμού ντόπινγκ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύμφωνα με το καταστατικό η απαιτούμενη απαρτία, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημερομηνία (20/9) και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.