ΑΕΚ: Έγινε η πρώτη προπόνηση - Παπασταμάτης: «Θέλουμε το repeat»

Την πρώτη της προπόνηση για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Σταμάτης Παπασταμάτης

ΑΕΚ: Έγινε η πρώτη προπόνηση - Παπασταμάτης: «Θέλουμε το repeat»

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Μετά τις εργομετρικές εξετάσεις των προηγούμενων ημερών οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο «Γ. Κασιμάτης» για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια.

Το παρών έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε μια χρονιά στην οποία θα δείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε και ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, μεγάλη ομάδα είσαι όταν κατακτάς συνεχόμενα πρωταθλήματα. Παράλληλα θέλουμε μια χρονιά που θα πρωταγωνιστήσουμε και στην Ευρώπη. Θέλω σε κάθε παιχνίδι να βλέπω ότι η ομάδα θέλει να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της».

Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΚ: Βαγγέλης Αραμπατζής, Μίλαν Κοσάνοβιτς, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Μπάμπης Δομπρής, Χριστόδουλος Μυλωνάς, Τάσος Παπαδιονυσίου, Χρήστος Κεδέρης, Μαρίν Μπουνέτα, Ιγνάθιο Νάτσο Χιμένεθ, Ιγνάθιο Μόγια Φλορίδο, Κριστιάν Ουγκάλδε, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Τόμας Μπάουερ, Δημήτρης Τζηράς, Γιάννης Καλόμοιρος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης.