Τζόκοβιτς για Φέντερερ: «Πιθανόν ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ρακέτα»

Mε τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Φέντερερ ο Τζόκοβιτς, ενώ τόνισε πως ο Ελβετός είναι ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Τζόκοβιτς για Φέντερερ: «Πιθανόν ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ρακέτα»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στον Ρότζερ Φέντερερ με τα καλύτερα λόγια και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως πιθανόν τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών.

Ο Φέντερερ υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 39χρονος Ελβετός σούπερ σταρ του τένις θα παραμείνει εκτός ανταγωνισμού για το υπόλοιπο της χρονιάς και ελπίζει ότι θα επιστρέψει στους αγώνες στις αρχές του 2021.

Αν θα μπορέσει να επανέλθει στο ίδιο επίπεδο ο «βασιλιάς», ο Τζόκοβιτς δήλωσε πως «μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από αυτόν. Πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ποτέ ρακέτα». Έτσι ο Σέρβος έδειξε για μία ακόμη φορά τη βαθιά εκτίμησή του για τον Φέντερερ.

Ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, ο Τζόκοβιτς τόνισε πως το όνομα του Φέντερερ έρχεται στο μυαλό του, αλλά «είναι δύσκολο να κάνουμε σύγκριση μεταξύ διαφορετικών γενιών. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα έκανε ο Μπγιόρν Μποργκ αν δεν σταματούσε την καριέρα του στα 26 του, με 11 Grand Slam».