Adria Tour: Κριτική σε Τζόκοβιτς για τη μη τήρηση των αποστάσεων

Το Adria Tour που διοργανώνει στη Σερβία ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε με αρκετά σκληρή κριτική όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Adria Tour: Κριτική σε Τζόκοβιτς για τη μη τήρηση των αποστάσεων

Επιστροφή στη δράση για τους φίλους του τένις, καθώς ξεκίνησε την Παρασκευή (12/6) το Adria Tour στη Σερβία. Το ανεπίσημο τουρνουά που διοργανώνει στο Βελιγράδι ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από τους Σέρβους, οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες προκειμένου να δουν και πάλι από κοντά τον Νόλε.

Ωστόσο την παράσταση από την πρεμιέρα έκλεψε η μη τήρηση των αποστάσεων ανάμεσα στους θεατές αλλά και τους παίκτες. Συγκεκριμένα στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» περίπου 4.000 άνθρωποι, οι οποίοι καθόντουσαν ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης οι παίκτες αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζόκοβιτς και η Γιάνκοβιτς επικράτησαν του Ζίμονιτς και της Ντανίλοβιτς με 7-6 (6) σε αγώνα επίδειξης διπλού.

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Βελιγραδίου έφεραν τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Τζόκοβιτς, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν αυτό που κάνουμε είναι σωστό ή λάθος υγειονομικά, απλώς ακολουθούμε όσα μας λέει η κυβέρνηση της Σερβίας».