Τέλος η σεζόν για τον Φονίνι

Εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν τέθηκε ο Φάμπιο Φονίνι καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους αστραγάλους του.

Τέλος η σεζόν για τον Φονίνι

Την αγωνιστική αποχή λόγω του κορονοϊού εκμεταλλεύτηκε ο Φάμπιο Φονίνι καθώς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να βάλει τέλος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και στους δύο του αστραγάλους.

Το Νο. 11 της παγκόσμιας κατάταξης δεν μπόρεσε στην περίοδο της καραντίνας να βρει λύση στο πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ιταλός τενίστας έγραψε στα social media: «Γεια σε όλους, εδώ και 3,5 χρόνια έχω πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο. Είναι μια ενόχληση με την οποία άντεξα να παίζω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τα πάνω της και τα κάτω της. Δυστυχώς, τα τελευταία 2 χρόνια έχω πρόβλημα και στο δεξιό αστράγαλο. Μετά από δύο μήνες ξεκούρασης λόγω της καραντίνας, ήλπιζα ότι οι ενοχλήσεις θα είχαν εξαφανιστεί τώρα που ξεκίνησα τις προπονήσεις αλλά δεν συνέβη αυτό. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με την ομάδα μου, αποφάσισα να υποβληθώ σε εγχείρηση αρθροσκόπησης και στους δύο αστραγάλους. Νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παιχνίδι και ξέρω ότι θα με στηρίξετε!»