Τσιτσιπάς: «Να μας βάζουν κάθε χρόνο σε lockdown για το καλό του πλανήτη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο «Eurosport» υποστήριξε πως θα πρέπει να... καθιερωθεί το lockdown κάθε χρόνο για το καλό του πλανήτη και της φύσης.

Τσιτσιπάς: «Να μας βάζουν κάθε χρόνο σε lockdown για το καλό του πλανήτη»

Την άποψη πως κάθε χρόνο θα πρέπει να μπαίνουμε σε lockdown -όπως έγινε φέτος με αφορμή την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού- για το καλό του πλανήτη εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε για ακόμα μία φορά την ευαισθησία του για το περιβάλλον, αλλά ανησυχεί και για το μέλλον του πλανήτη και για τον λόγο αυτό τάχθηκε υπέρ του ετήσιου lockdown.

Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς μιλώντας στο «Eurosport» και στην Μπάρμπαρα Σετ, τόνισε: «Πιστεύω ότι πρέπει να μας βάζουν σε lockdown κάθε χρόνο. Είναι καλό για τη φύση, είναι καλό για τον πλανήτη μας. Θα είναι καλό για το περιβάλλον. Η ζωή είναι πιεστική και ποτέ δεν έχεις χρόνο να περάσεις με την οικογένειά σου.

Τώρα είναι μια ευκαιρία να το κάνεις. Η καραντίνα με πήγε πίσω πολλά χρόνια, όταν ήμουν παιδί και δεν χρειαζόταν να ταξιδεύω τόσο πολύ. Αυτή τη στιγμή το πάω χαλαρά και δεν πιέζω τον εαυτό μου στο όριο».