Τσιτσιπάς: Τα τρία ματς που θα ήθελα να ξαναπαίξω

Με δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον αγώνα που θα ήθελε να παίξει ξανά σε περίπτωση που μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο. 

Τσιτσιπάς: Τα τρία ματς που θα ήθελα να ξαναπαίξω

Συνέντευξη στο Eurosport παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκεί όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ποια παιχνίδια θα ήθελε να παίξει ξανά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέλεξε τον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ υποστηρίζοντας πως τώρα διαθέτει περισσότερη εμπειρία και πως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Ισπανό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Roland Garros με τον Σταν Βαβρίνκα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω το ματς κόντρα στον Ναδάλ στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Με κατατρόπωσε και δεν μου άρεσε. Είμαι διαφορετικός παίκτης από τότε, έχω περισσότερη εμπειρία, έχω καλύτερο πλάνο. Δεν λέω ότι θα τον κέρδιζα αν παίζαμε τώρα, αλλά σίγουρα θα πάλευα περισσότερο.

Ακόμη ένα ματς που θα ήθελα να επαναλάβω, είναι κόντρα στον Ναδάλ στο Τορόντο. Έπαιζα καλά, διένυα μια όμορφη εβδομάδα με νίκες, αλλά δεν έπαιξα έτσι όπως έπρεπε στο πρώτο σετ κόντρα στον Ράφα και ηττήθηκα με 2-0. Αν είχα ξυπνήσει νωρίτερα και έκανα το 1-1, νομίζω μπορούσα να κερδίσω.

Κόντρα στον Βαβρίνκα στο Roland Garros, επίσης. Ένιωσα άσχημα, πληγώθηκα από αυτή την ήττα. Δυσκολεύτηκα να την ξεπεράσω, γιατί νόμιζα ότι άξιζα τη νίκη. Ήμουν ένα φόρχαντ μακριά από το μπρέικ στο 5ο σετ. Η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Δεν μπορείς να πας πίσω και να αλλάξεις πράγματα όμως. Ο Σταν ήταν πιο υπομονετικός, είχε και την εμπειρία και μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Έπαιξε ένα φοβερό ματς».