Ντομινίκ Τιμ: Χρήματα δεν δίνει, έτοιμος να πάρει 150.000 ευρώ

Ο Αυστριακός τενίστας Ντομινίκ Τιμ θα συμμετάσχει σε τουρνουά της χώρας του με έπαθλο 150.000 ευρώ

Ντομινίκ Τιμ: Χρήματα δεν δίνει, έτοιμος να πάρει 150.000 ευρώ

Το τελευταίο διάστημα ο Ντομινίκ Τιμ ένας από τους καλύτερους τενίστες αυτή την στιγμή και χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν για αρνητικά σχόλια, ήρθε ο κορονοϊός και του έβγαλε το κακό του πρόσωπο. Συνεχίσει να είναι αδιάφορος για τους συναθλητές του και μάλιστα ετοιμάζεται να κερδίσει άλλο ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο Ντομινίκ Τιμ έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον του τους περισσότερους στο παγκόσμιο τένις.

Οι δηλώσεις του πως δεν βλέπει το λόγο να συνεισφέρει οικονομικά για όσους συναδέλφους του έχουν πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης είχαν προκαλέσει σάλο και τώρα η κατακραυγή μεγαλώνει, καθώς το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, με κέρδη πολλών εκατομμυρίων τα τελευταία χρόνια, θα λάβει μέρος στο τουρνουά επίδειξης που θα γίνει στη Βιέννη και μάλιστα θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ!

Στις 25 Μαΐου θα ξεκινήσει το «Generali Austrian Pro Series» που θα διεξαχθεί από την ομοσπονδία της Αυστρίας και θα γίνει στη Βιέννη. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί 3 μέρες αργότερα (28/05) και θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τους πρώτους τους αγώνες μετά από αρκετές εβδομάδες καραντίνας μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες της Αυστρίας.

Από τους 16 παίκτες που αγωνίζονται συνολικά, οι 12 καλύτεροι θα συνεχίσουν σε ένα νέο τουρνουά, χωριζόμενοι σε 4 ομίλους των τριών παικτών και στο τέλος θα υπάρξει ένα τουρνουά με τους 8 καλύτερους, βασισμένο στο ATP Finals.