Ιταλία: Έπαιξαν τένις από τις ταράτσες των σπιτιών τους! (vid)

Δύο νεαρές τενίστριες στην Ιταλία εξασκήθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα από τις ταράτσες των σπιτιών τους λόγω της καραντίνας 

Ιταλία: Έπαιξαν τένις από τις ταράτσες των σπιτιών τους!  (vid)

Η 14χρονη Βιτόρια και η 11χονη Κάρολα, τενίστριες και γειτονοπούλες είπαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι ταράτσες των σπιτιὠν τους ήταν αντικριστά και τις μετέτρεψαν σε γήπεδο τένις!

«Ήταν δική τους ιδέα», είπε ο προπονητής τους, Ντιονίσιο Πόγκι. «Γνωρίζουν η μία την άλλη καλά, είναι φίλες και ζουν σε γειτονικά κτίρια».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε φιλέ. Το ρόλο του έπαιξε το κενό ανάμεσα στα δυο κτίρια αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο οι μικρές τενίστριες δεν προβληματίστηκαν καθόλου από αυτό.

Το κλαμπ τένις των δυο κοριτσιών στην ιταλική Ριβιέρα, είχε προκαλέσει όλα τα μέλη του να βρουν εφευρετικούς τρόπους για να συνεχίσουν τις προπονήσεις εν μέσω της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Σε μια σειρά βίντεο που ανέβηκαν στη σελίδα Facebook του κλαμπ εμφανίζονται τενίστριες νέους να προπονούνται με ή χωρίς ρακέτες και σε μία περίπτωση, με μια μακριά σκούπα.

Αλλά η Βιτόρια και η Κάρολα το πήγαν ακόμη πιο μακριά.

Δείτε το βίντεο