Μπέκερ: «Έπρεπε να περιμένουν έως τον Μάιο οι διοργανωτές του Wimbledon»

Ο Μπόρις Μπέκερ αναφέρθηκε στην ακύρωση του φετινού Wimbledon, τονίζοντας πως οι διοργανωτές προχώρησαν σε βιαστικές αποφάσεις

Μπέκερ: «Έπρεπε να περιμένουν έως τον Μάιο οι διοργανωτές του Wimbledon»

Η ακύρωση του φετινού Wimbledon προκάλεσε θλίψη στον κόσμο του τένις, μιας και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα τουρνουά της σεζόν.

Ακυρώθηκε και επίσημα τo φετινό Wimbledon

Ο άλλοτε νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο Μπόρις Μπέκερ αναφέρθηκε στην απόφαση των διοργανωτών, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Κορονοϊός: Ακυρώνονται όλες οι δραστηριότητες του τένις έως τις 13 Ιουλίου

Το Wimbledon ήταν προγραμματισμένο για τις 29 Ιουνίου, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλία και κατ' επέκταση σε όλο τον κόσμο ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή να το αναβάλει για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τσιτσιπάς για αναβολή του Γουίμπλεντον: «Πίστευα πως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο»

Ο Μπέκερ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ιδανικά, θα περίμενα από τους ανθρώπους που πήραν την απόφαση να περιμένουν μέχρι τις αρχές Μαΐου ώστε να δουν πώς θα κυλήσουν τα πράγματα.Το πρόβλημα είναι η επιφάνεια, γι’ αυτό και ακυρώθηκε το τουρνουά. Οι αθλητές μπορούν να προετοιμάζονται μονάχα το καλοκαίρι που το γρασίδι είναι καλό και με τις εξελίξεις γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν τα τουρνουά προετοιμασίας φέτος».