Τσιτσιπάς: «Είναι καλό να μείνεις απομονωμένος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο θέμα του κορονοϊού και στην επιλογή του να μείνει απομονωμένος προκειμένου να προφυλαχθεί.

Τσιτσιπάς: «Είναι καλό να μείνεις απομονωμένος»

Την επιλογή του να μείνει απομονωμένος λόγω της έξαρσης του κορονοϊού εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ενός βίντεο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο σπίτι του στο Μονακό μακριά και από την οικογένεια του θέλοντας να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τους δικούς του ανθρώπους από τον «αόρατο εχθρό».

Όπως υποστήριξε μεταξύ άλλων η απομόνωση είναι μία καλή λύση προκειμένου να μην προσβληθεί κάποιος από τον ιό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν αναρωτιέστε γιατί δεν βρίσκομαι με την οικογένειά μου, είχαμε μια μικρή διαφωνία πριν μερικές μέρες και απλά έφυγα. Τους αγαπάω ακόμα, ανυπομονώ να τους δω σύντομα αλλά μερικές φορές είναι αγχωτικό να είναι εδώ. Οπότε αποφάσισα να φύγω και να μείνω μόνος. Δεν ξέρω καν αν είναι ασφαλές να είμαι μαζί τους, μετά το ταξίδι μου από το Λονδίνο στο Μονακό. Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι καλό να μείνεις απομονωμένος πριν εμφανιστεί οποιοδήποτε σύμπτωμα. Θα τους δω σύντομα, ίσως την επόμενη εβδομάδα. Είναι δύσκολο, δεν θα πω ψέματα. Είναι σημαντικό να μένεις δραστήριος σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά για μένα σε ένα τέτοιο μέρος. Βγαίνω έξω, κάνω διατάσεις και προσπαθώ να διατηρήσω το σώμα μου σε καλή κατάσταση».