Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Άννα Τατισβίλι

Η Άννα Τατισβίλι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ύστερα από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που αντιμετώπισε.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Άννα Τατισβίλι

Η Άννα Τατισβίλι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ύστερα από τους αλεπάλληλους τραυματισμούς που αντιμετώπισε.

Η μόλις 30χρονη τενίστρια με γνώμονα την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο με το ζήτημα του κορονοϊού και σε συνδυασμό με το αβέβαιο μέλλον του παγκόσμιου τένις αποφάσισε να αποσύρει τη ρακέτα της.

«Δυστυχώς, εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών, το σώμα μου δεν μου επιτρέπει να παίξω ανταγωνιστικό τένις ξανά. Αποκαλύφθηκε πως το επαγγελματικό τένις δεν είναι μόνο μια μάχη στο γήπεδο, αλλά και μια μάχη με τους τραυματισμούς. Όσο επίπονη και αν ήταν η απόφαση αυτή για μένα, έπρεπε να αφήσω το επαγγελματικό τένις και να συγκεντρωθώ στην καριέρα μου εκτός γηπέδου. Το τένις είναι το πάθος μου και γι' αυτό θέλω να παραμείνω σ' αυτό, αλλά από άλλο πόστο», ανέφερε μεταξύ άλλων η παλαίμαχη πλέον αθλήτρια, η οποία κατέκτησε έντεκα τίτλους ITF ενώ κατάφερε να φτάσει έως και το νο. 50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η καλύτερη πορεία της σε Γκραν Σλαμ σημειώθηκε στο Αμερικανικό Όπεν του 2012 εκεί όπου έφτασε μέχρι και τον τέταρτο γύρο.