Κορονοϊός: Σε απομόνωση Σερίνα Ουίλιαμς και Μπέρναρντ Τόμιτς

Η Σερένα Ουίλιαμς έβαλε προληπτικά τον εαυτό της σε καραντίνα, ενώ από την άλλη ο Μπέρναντ Τόμιτς βρίσκεται στην απομόνωση καθώς εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού.

Κορονοϊός: Σε απομόνωση Σερίνα Ουίλιαμς και Μπέρναρντ Τόμιτς

Η έξαρση του κορονοϊού έχει σημάνει συναγερμό και στους αθλητές του τένις. Με μία ανάρτηση της στο instagram η Σερένα Ουίλιαμς ανακοίνωσε πως θα μπει σε καραντίνα για τις επόμενες έξι εβδομάδες μαζί με την οικογένεια της προκειμένου να προφυλαχθεί από τον ιό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα περάσω τις επόμενες 6 εβδομάδες στην απομόνωση. Με το να είμαι σύζυγος. Με το να είμαι μητέρα. Μαγειρεύοντας. Καθαρίζοντας για την Άνοιξη. Βάζοντας μάσκα προσώπου. Κάνοντας make-up tutorials. Θα σας ενημερώνω για το πως πηγαίνει. Μείνετε ασφαλείς όλοι. Αυτό είναι σοβαρό».

Το ίδιο πρόκειται να κάνει και ο Μπέρναντ Τόμιτς που δήλωσε πως έχει πέσει «θύμα» του κορονοϊού. Ο Αυστραλός τενίστας υποστήριξε: «Είχα δυσκολίες στην αναπνοή και το ανοσοποιητικό μου σύστημα ήταν εξασθενημένο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο Μαϊάμι, απομονωμένος όπως με συμβούλεψαν. Δεν έχω εξεταστεί για τον κορονοϊό, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα. Πιστεύω ότι κόλλησα στο ταξίδι από το Μεξικό στο Μοντερέι».