Στον «αέρα» το Wimbledon λόγω κορονοϊού

Το Wimbledon μπορεί να απέχει 3,5 μήνες από τη διεξαγωγή του ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί γύρω από την έξαρση του κορονοϊού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής

Στον «αέρα» το Wimbledon λόγω κορονοϊού

Πιο κοντά από ποτέ είναι η αναβολή του φετινού Wimbledon λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Το ιστορικό τουρνουά του τένις αναμένεται να διεξαχθεί σε 3,5 μήνες αλλά οι διοργανωτές εκφράζουν τη δυσπιστία τους για το εάν θα γίνει.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του τουρνουά, Ελοΐζ Τάισον αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβολής τονίζοντας πως η διοργανώτρια αρχή θα υπακούσει στις εντολές της βρετανικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα είπε: «Παρακολουθούμε στενά το ζήτημα του κορονοϊού μαζί με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας υγείας με στόχο να εναρμονιστούμε στις υποχρεώσεις της καλύτερης δυνατής υγιεινής στις εγκαταστάσεις μας. Αν και σχεδιάζουμε κανονικά τη διεξαγωγή του Wimbledon, είμαστε πανέτοιμοι να ακολουθήσουμε ό,τι μας ζητηθεί. Το συμφέρον της κοινωνίας είναι πάνω απ’όλα και είμαστε έτοιμοι να αποζημιώσουμε τους θεατές μας».