Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ονειρεύομαι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

Στη Μανίλα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα τένις για το Davis Cup που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί από τις 6 έως 7 Μαρτίου. Φυσικά από την ελληνική αποστολή ξεχωρίζει η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά.

 Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ονειρεύομαι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται στη Μανίλα για το Davis Cup που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί από τις 6 έως 7 Μαρτίου.

Την άφιξή του ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε γνωστή μέσω social media, ενώ τόνισε: «Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου όσο το δυνατόν καλύτερα».

O Τσιτσιπάς έφτασε με την αποστολή της εθνικής, με τον αδερφό του, Πέτρο, καθώς και τους Μιχάλη Περβολαράκη και Μάρκο Καλοβελώνη.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τις Φιλιππίνες στα play-off του World Group II του Davis Cup διεκδικώντας μια ιστορική πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του ανάμεσα σε άλλα, επανέλαβε την επιθυμία του για την κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο.

«Ονειρεύομαι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά για τους Έλληνες. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από την Ελλάδα, από εκεί είναι η προέλευσή τους.

Τα μάτια μου θα γεμίσουν δάκρυα εάν φύγω από το Τόκιο με ένα μετάλλιο. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Είναι πολύ ωραίο να το έχεις.

Είναι ένα ορόσημο, μία μεγάλη επιτυχία, μπορείς να το πεις όπως θέλεις. Θα είναι δύο από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου στο Τόκιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.