Τσιτσιπάς - Οζέ Ολιασίμ 6-3, 6-4: Καλή αρχή στους τίτλους για το 2020 (vid + highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ με 6-3, 6-4 και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Μασαλλίας.

Τσιτσιπάς - Οζέ Ολιασίμ 6-3, 6-4: Καλή αρχή στους τίτλους για το 2020 (vid + highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον 5ο του τίτλο στο ATP Tour επικρατώντας στον τελικό του Marseille Open του Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ με 6-3, 6-4.

O Τσιτσιπάς έπαιξε σχεδόν άψογο πρώτο σετ. Με ελάχιστα αβίαστα λάθη επέβαλε το παιχνίδι του, έκανε μπρέικ στο σερβίς του Οζέ Αλιασίμ και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-3...

Στο δεύτερο σετ οι δυο τενίστες πήγαν χέρι ως το 2-2. Στο 5ο γκέιμ ο Τσιτσιπάς έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ. Ο Οζέ Αλιασίμ με δυνατά πρώτα σερβίς έσβησε και τα τρία ενώ με τον τρίτο άσο του έκανε το 40-30.

Όμως δυο απανωτά λάθη έφεραν τον Στέφανο στο αβαντάζ. Ο Οζέ Αλιασίμ προσπάθησε να επιτεθεί αλλά ο Τσιτσιπάς του έκοψε τη φόρα με ένα φανταστικό πάσινγκ σοτ κι έκανε το 3-2.

Ωστόσο ο Οζε Αλιασίμ έκανε μπρέικ-μπακ και ισοφάρισε σε 3-3. O Στέφανος απάντησε με δικό του μπρέικ (4-3) ενώ κράτησε εύκολα το σερβίς του για το 5-3.

Ο Καναδός υπερασπίστηκε το σερβίς του και μείωσε σε 5-4... Έσφιξε τη γροθιά αποφασισμένος αλλά ο Στέφανος «δεν μάσησε». Στο επόμενο γκέιμ σέρβιρε για τη νίκη (6-4).

Δείτε τα Highlights του αγώνα