St. Petersburg Ladies Trophy: «Θηρίο» η Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε -και μάλιστα με ανατροπή- του Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, της Μπελίντα Μπέντσιτς, για να πάρει έτσι την πρόκριση στους «4» του Ladies Trophy! Αντίπαλός της στα ημιτελικά η Έλενα Ριμπάκινα.

St. Petersburg Ladies Trophy: «Θηρίο» η Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά!

Στα ημιτελικά του St. Petersburg Ladies Trophy βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ύστερα από μεγάλη ανατροπή πέταξε εκτός τουρνουά το Νο 1 του ταμπλό, την Μπελίντα Μπέντσιτς από την Ελβετία!

Στον πιο δύσκολο αγώνα της μέχρι στιγμής στο τουρνουά της Ρωσίας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας το πρώτο σετ, ωστόσο έδωσε μεγάλη μάχη, επέστρεψε στο ματς και εν τέλει το κέρδισε με 2-6, 6-4, 6-3!

Πλέον η Σάκκαρη βρίσκεται στους «4» του Ladies Trophy και το Σάββατο (15/2) στις 13.00 θα αντιμετωπίσει τη νεαρή Καζακστανή Έλενα Ριμπάκινα (Νο 25 στον κόσμο), η οποία με τη σειρά της νίκησε 6-7 (5), 7-5, 6-2 τη Γαλλίδα Οσεάν Ντοντέν.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Εκατερίνα Αλεξάντροβα από τη Ρωσία (πέρασε άνευ αγώνα την Πέτρα Κβίτοβα που αποσύρθηκε) και η νικήτρια του τελευταίου χρονικά αγώνα της ημέρας Κίκι Μπέρτενς (Ολλανδία), που απέκλεισε την Αναστασία Ποτάποβα (Ρωσία).