ΤΕΛΙΚΟ: Σάκκαρη - Μπέντσιτς 2-1 (2-6, 6-4, 6-3)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του σκορ στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπελίντα Μπέντσιτς στα προημιτελικά του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

ΤΕΛΙΚΟ: Σάκκαρη - Μπέντσιτς 2-1 (2-6, 6-4, 6-3)

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Μπελίντα Μπέντσιτς, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 του ταμπλό στα προημιτελικά του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Η Μαρία Σάκκαρη άφησε εκτός του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη την Αλίζ Κορνέ, κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-2 και 6-4) και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέσιτς που είναι νούμερο 5 στον κόσμο.


Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο «St. Petersburg Ladies Trophy», που φιλοξενείται στην Αγία Πετρούπολη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στο Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε της Γαλλίδας, Αλίζ Κορνέ (Νο 61 στον κόσμο) με 6-2, 6-4 (2-0 σετ) και μετά από αγώνα διάρκειας μίας ώρας και 27 λεπτών.

Αντίπαλος της 24χρονης Σάκκαρη στον προημιτελικό του διεθνούς τουρνουά, θα είναι η Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέσιτς (Νο 5 στον κόσμο).

Το παιχνίδι με την Γαλλίδα η Μαρία το έφερε στα μέτρα της και δεν της επέτρεψε να ελπίζει σε πολλά. Μάλιστα στο 2ο σετ και στο 5ο γκέιμ της έσβησε 6 μπρέικ πόιντ!

Να αναφέρουμε πως η Σάκκαρη είναι στους «8» σε τουρνουά για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες καθώς η τελευταία της ήταν τον περασμένο Αύγουστο στο Σινσινάτι ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φτάσει στους «4» στο Σαν Χοσέ.

Παρακολουθήστε εδώ την εξέλιξη στο Σάκκαρη-Μπέντσιτς