Career high για Σάκκαρη, σταθερός ο Τσιτσιπάς, στην κορυφή ο Τζόκοβιτς

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη μετά τη Μελβούρνη και βρίσκεται πλέον στο Νο21 που αποτελεί και career high για την ελληνίδα πρωταθλήτρια. Σταθερά έκτος ο Τσιτσιπάς ενώ ο Τζόκοβιτς ανέβηκε στην κορυφή!

Career high για Σάκκαρη, σταθερός ο Τσιτσιπάς, στην κορυφή ο Τζόκοβιτς

Ανακατατάξεις στην παγκόσμια κατάταξη μετά το Australian Open 2020. Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη μετά την πορεία της στη Μελβούρνη ανέβηκε δυο θέσεις και πλέον βρίσκεται στο Νο.21 που αποτελεί «career high» για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η προηγούμενη καλύτερη θέση της ήταν το Νο.22!

Η θριαμβεύτρια της Αυστραλίας Σοφία Κένιν μπήκε στην πρώτη δεκάδα (Νο.7 πλέον) και η Μπελίντα Μπέντσιτς σημείωσε ρεκόρ καριέρας αφού είναι πλέον στο Νο.5). Επέστρεψε στο Νο.2 η Σιμόνα Χάλεπ.

Στους άνδρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχουμε αλλαγή στην κορυφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι ξανά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Σέρβος τενίστας άφησε δεύτερο τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ και στόχος του είναι πλέον να πλησιάσει το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ, που έχει μείνει συνολικά 310 εβδομάδες στην κορυφή!

Ο «Νόλε» διανύει από σήμερα την 276η εβδομάδα του! Ο φιναλίστ του Australian Open 2020 Ντόμινικ Τιμ ανέβηκε ξανά στο Νο.4.