Australian Open: Εύκολη πρόκριση στο δεύτερο γύρο επί της Γκασπαριάν η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 (6-2, 6-2) κόντρα στην Μαργκαρίτα Γκασπαριάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Australian Open: Εύκολη πρόκριση στο δεύτερο γύρο επί της Γκασπαριάν η Σάκκαρη

Την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Australian Open εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας εύκολα με 6-2, 6-2 κόντρα στην Μαργκαρίτα Γκασπαριάν.

Παρά το γεγονός ότι υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη και είχε χαμηλό ποσοστό, η Ελληνίδα τενίστρια δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στο Νο100 της Παγκόσμιας κατάταξης, η οποία δεν κατάφερε να την απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Η 24χρονη ξεκίνησε ιδανικά το ματς, κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Ρωσίας, μόλις στο δεύτερο game για να προηγηθεί τελικά με 3-0. Η Γκασπαριάν κατάφερε να μειώσει σε 3-1, χωρίς ωστόσο να την απειλήσει.

Το δεύτερο σετ ήταν καρμπόν του πρώτου, με την Σάκκαρη να κάνει και πάλι break στο σερβίς του αντιπάλου της μόλις στο δεύτερο game του παιχνιδιού και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 3-0. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους, μέχρι να ξανακάνει break η Σάκκαρη στο όγδοο game για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-2, 6-2.