Σάκκαρη: «Στόχος μου το top 10»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον μεγάλο της στόχο που είναι να βρεθεί στις δέκα κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο.

Σάκκαρη: «Στόχος μου το top 10»

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Adelaide International» για την μέχρι τώρα πορεία της και τον μεγάλο της στόχο που είναι να βρεθεί στο top 10.

«Ξέρω και αισθάνομαι ότι θα έχω μια καλή σεζόν, διότι έχτισα τον δρόμο μου ως εδώ. Έχω προσδοκίες για τον εαυτό μου, αλλά δεν πηγαίνω στα τουρνουά σκεπτόμενη "πρέπει να κερδίσω ή πρέπει να μπω στη δεύτερη εβδομάδα Grand Slam". Ξέρω ότι θα έρθει, αλλά δεν μπορώ να σας πω έναν αριθμό, όπως ότι θέλω να βρεθώ στο Top 10. Σίγουρα θέλω να μπω στο Top, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έρθει, ίσως φέτος ή του χρόνου.

Έχασε από την... κολλητή της και... ξέσπασε η Σάκκαρη (vid)

Νιώθω πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη off season μου μέχρι τώρα. Έκανα ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων από όλα και ξεκίνησα με δύο εβδομάδες fitness, μετά πρόσθεσα το τένις. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά, αλλάξαμε μερικά πράγματα και φαίνεται να έχουν δουλέψει».

Για τη νέα σεζόν επεσήμανε

«Θεωρώ ότι κάθε παίκτης έχει διαφορετικό timing και διαφορετικό τρόπο να ανεβαίνει. Δεν έχω πέσει ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια, είχα σταδιακή βελτίωση στο ranking μου και νομίζω ότι έχω δουλέψει σκληρά. Έχω αλλάξει πράγματα στη νοοτροπία και στον τρόπο σκέψης μου, οπότε νομίζω ότι πάει καλά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, διότι το τένις είναι τρελό άθλημα!».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περιμένει πώς και πώς την επιστροφή της στο Australian Open και την εμφάνισή της μπροστά στους συμπατριώτες μας: «Ανυπομονώ να πάω στη Μελβούρνη και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας