Ο Τσιτσιπάς σε τουρνουά επίδειξης για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει μέρος σε τουρνουά τένις μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Κύργιο για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία

Ο Τσιτσιπάς σε τουρνουά επίδειξης για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία

Σε τουρνουά επίδειξης με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος, ενώ το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης και θα ενισχύσουν ακόμη οι Ναόμι Οσάκα, Καρολίν Βοζνιάκι και Σερένα Γουίλιαμς.

«Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις αυτές τις καταστροφές να πλήττουν τη χώρα και τόσους πολλούς ανθρώπους και κοινότητες να υποφέρουν», είπε αρχικά ο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας, Κρεγκ Τάιλι.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το «The Aces for Bushfire Relief» δίνει την ευκαιρία στην τενιστική κοινότητα να κάνει έναν έρανο και να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που τα χρειάζονται περισσότερο».