Ούτε ο Νισικόρι στο Australian Open!

Ακόμη μια ηχηρή απουσία στο Open Αυστραλίας, μετά από αυτή του Άντι Μάρεϊ, καθώς ο Κέι Νισικόρι δεν θα δώσει το παρών.

Ούτε ο Νισικόρι στο Australian Open!

Ο Άντι Μάρεϊ και ο Κέι Νισικόρι θα είναι από τις ηχηρές απουσίες του Αυστραλιανού Open, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου στην Μελβούρνη.

Ο Βρετανός θέλει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην βουβωνική χώρα και έτσι αποφάσισε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του: "Δυστυχώς, είχα ένα πισωγύρισμα και πρέπει να δουλέψω πρώτα πριν επιστρέψω στους αγώνες. Έχω δουλέψει σκληρά για να φέρω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση που να μπορώ να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο και είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ".

Ακολούθησε ο Νισικόρι, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. "Πήραμε μαζί με την ομάδα μου την απόφαση αυτή, καθώς δεν είμαι 100% έτοιμος και υγιής για να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, διότι η Αυστραλία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη.

Μαζί με την ομάδα μου θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, για να επιστρέψω όσο το δυνατό πιο γρήγορα στο court. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας", έγραψε ο Ιάπωνας που έχει σαν μεγάλο στόχο της χρονιάς να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.